basen jeden
basen dwa
basen trzy
DudaBaseny.pl
 
 
Duda Deck baseny ogrodowe Baseny ogrodowe
 
Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z serwisu. Jeśli nie życzysz sobie, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Informacje na temat plików cookies

Polityka prywatności / RODO

Administrator Bezpeczeństwa Informacji
Zgodnie z przepisami ustawy o ochronie danych osobowych został powołany Administrator Bezpieczeństwa Informacji (ABI). Obowiązki i uprawnienia ABI określa ustawa o ochronie danych osobowych. Wgląd i edycja danych.
Funkcję tę pełni Piotr Duda
tel. +48 793588718

Informujemy, że w związku z wprowadzeniem nowych przepisów dot. przetwarzania danych osobowych firma DUDADECK Piotr Duda dostosowała się do obowiązków wynikających z Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady UE 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych - RODO).
Jednocześnie zgodnie z art. 13 RODO (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016) informujemy, iż:
* Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest: Dudadeck Piotr Duda
ul.Główna 8
46-100 Woskowice Małe
NIP: 7251375433
REGON: 160229224
tel. +48 793588718

* Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą na podstawie art.6 , ust. 1 lit. b w celach realizacji umowy oraz w celach prawnie uzasadnionego interesu administratora na podstawie art.6, ust.1, lit. f ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.
* Odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą podmioty uczestniczące w realizacji umowy.
* Okres przechowywania w oparciu o uzasadniony interes realizowany przez administratora – dane przetwarzane są do momentu ustania przetwarzania w celach planowania biznesowego.
* Posiada Pani/Pan prawo do żądania od administratora dostępu do danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania oraz prawo do przenoszenia danych.
* Ma Pani/Pan prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
 
 

O Nas

Duda Deck zajmuje się budową basenów kąpielowych ogrodowych, a także wykonywaniem tarasów drewnianych. Jesteśmy młodą firmą, której domeną jest zadowolenie naszych klientów. Działamy na terenie całej Polski, nasza siedziba znajduje się w Woskowicach Małych k. Wrocławia, więc Wrocław jest okolicą gdzie najłatwiej jest nam się spotkać i omówić przyszły basen ogrodowy na terenie Państwa ogrodu. Oferujemy profesjonalną analizę potrzeb i indywidualne podejście do każdego klienta. W trosce o jakość wykonywanych usług oferujemy darmową wizualizację do każdego projektu. Jesteśmy firmą, którą wyróżnia wysoka jakość wykonania, a także zadowolenie klienta.

Kontakt


793 588 718
basenydudadeck@gmail.com

DudaDeck Piotr Duda
46-100 Woskowice Małe / Wrocław
ul. Główna 8
NIP: 7521375433
Działamy na terenie całej Polski.
 
ActivePage.pl